Private/Public profile | Rejtett/publikus profil

Dear Users!

There is a very important swith in your profile which specifies your profile visibility. From now on by default it is turned to GREEN, that means your profile is public. If you want to be hidden you only have to turn your switch to RED. If your profile is hidden, you can see a little locket in the right bottom corner of your profile photo otherwise you can’t. In this case you won’t be listed in the search or you can’t link your site directly. Well, if you want to know how you can turn your profile status to Private, please do the following steps.
First select your profile and choose the icon from the right side “Edit My Profile”:
edit_my_profile

You will get a lot of settings about you. You can change profile photo here, your date of birth and place, life motto, introduction etc. At the very end of this screen you can find the switch. Just click on it and the green marker turns into red and with this action your profile becomes private (hidden)! Don’t forget to press Save button!

Public Profile

Public Profile

Private Profile

Private Profile

It was easy, wasn’t it?


Kedves Felhasználók!

Van egy nagyon fontos kapcsoló a profilotokban, amely a teljes felhasználói profil láthatóságát szabályozza. Alapértelmezésben ez ZÖLD állapotban van, ami azt jelenti, hogy a profil mindenki számára publikus, látható állapotban van. Ha rejtett a profilod, akkor egy kicsiny lakatot láthatsz a profilképed jobb alsó sarkában. Ebben az esetben nem jelensz meg a keresőben sem, sőt, közvetlenül belinkelni sem fogod tudni az oldaladat. Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan állíthatod a profilod státuszát Rejtettre, kérlek kövesd az alábbi lépéseket!

Először válasszuk ki a módosítanó profilunkat, majd nyomjuk meg a képernyő jobb szélén látható “Profilom szerkesztése” gombot:
profilem_szerk

Ekkor rengeteg opciót láthatunk, amelyet meg tudunk változtatni magunkról. Beállíthatjuk a profilképünket, a születési adatainkat, bemutatkozást írhatunk stb. Ennek a képernyőnek a legalján található a kapcsoló. Csak kattints rá, s láthatod, hogy a zöld jelző pirosra vált, ezzel rejtetté tetted a profilodat! Ne feledd el megnyomni a Mentés gombot!

Nyilvános profil

Nyilvános profil

Rejtett profil

Rejtett profil

Nem is volt nehéz, ugye?

One comment on “Private/Public profile | Rejtett/publikus profil

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s