Private/Public profile | Rejtett/publikus profil

Dear Users!

There is a very important swith in your profile which specifies your profile visibility. From now on by default it is turned to GREEN, that means your profile is public. If you want to be hidden you only have to turn your switch to RED. If your profile is hidden, you can see a little locket in the right bottom corner of your profile photo otherwise you can’t. In this case you won’t be listed in the search or you can’t link your site directly. Well, if you want to know how you can turn your profile status to Private, please do the following steps.
First select your profile and choose the icon from the right side “Edit My Profile”:
edit_my_profile

You will get a lot of settings about you. You can change profile photo here, your date of birth and place, life motto, introduction etc. At the very end of this screen you can find the switch. Just click on it and the green marker turns into red and with this action your profile becomes private (hidden)! Don’t forget to press Save button!

Public Profile

Public Profile

Private Profile

Private Profile

It was easy, wasn’t it?


Kedves Felhasználók!

Van egy nagyon fontos kapcsoló a profilotokban, amely a teljes felhasználói profil láthatóságát szabályozza. Alapértelmezésben ez ZÖLD állapotban van, ami azt jelenti, hogy a profil mindenki számára publikus, látható állapotban van. Ha rejtett a profilod, akkor egy kicsiny lakatot láthatsz a profilképed jobb alsó sarkában. Ebben az esetben nem jelensz meg a keresőben sem, sőt, közvetlenül belinkelni sem fogod tudni az oldaladat. Ha szeretnéd megtudni, hogy hogyan állíthatod a profilod státuszát Rejtettre, kérlek kövesd az alábbi lépéseket!

Először válasszuk ki a módosítanó profilunkat, majd nyomjuk meg a képernyő jobb szélén látható “Profilom szerkesztése” gombot:
profilem_szerk

Ekkor rengeteg opciót láthatunk, amelyet meg tudunk változtatni magunkról. Beállíthatjuk a profilképünket, a születési adatainkat, bemutatkozást írhatunk stb. Ennek a képernyőnek a legalján található a kapcsoló. Csak kattints rá, s láthatod, hogy a zöld jelző pirosra vált, ezzel rejtetté tetted a profilodat! Ne feledd el megnyomni a Mentés gombot!

Nyilvános profil

Nyilvános profil

Rejtett profil

Rejtett profil

Nem is volt nehéz, ugye?

Release Notes | Frissítések (04/08/2014)

Dear existing and will-be users!

My Eternity has finally started! As you can see, there are some bumpy parts in it, but this is like beta tests do. We are very grateful to everyone, who actively participate to make our services better. Of course we work on it too! Let me projectile a few updates that will be included in next versions:

  • you can rotate inserted pictures
  • post more pictures in one post (in the second half of the month)
  • fields „date of death” and „place of death” are removed from the profiles belonging to a live person
  • more help for fields
  • more languages (17 languages are planned)
  • minor design changes
  • and we have a lot of idea, but I won’t share! 😉

We hope you will register profiles and use our services in order to keep your memories safe.


Kedves meglevő és leendő felhasználóink!

A My Eternity végre elindult! Ahogyan látjátok, vannak még benne döcögős részek, de ugye ilyen egy béta teszt. Mindenkinek nagyon hálásak vagyunk, hogy aktívan közreműködtök szolgáltatásunk jobbá tételében. Természetesen mi is ezen vagyunk, hadd vázoljunk fel pár frissítést, ami hamarosan be fog kerülni a rendszerbe:

  • a képek elforgathatók lesznek
  • egy bejegyzéshez több kép (a hónap második felére)
  • különálló blog létrehozása (minden fontos dolog oda kerül majd, pl. a változások listája is)
  • elhalálozás rovatok kikerülnek az élő tagok profil adatlapjáról (többen jeleztétek, hogy picit morbid)
  • bekerülnek súgók a rendszerbe
  • alprofilok létrehozásának lehetősége (pl. gyermekek számára, 14 év alatt ugyanis nem regisztrálhatnak)
  • minden magyarrá válik (17 nyelv lesz a végén)
  • apró design módosítások
  • meg még egy csomó ötlet, amit most nem árulok el!

Reméljük, hogy elkészítitek saját profiljaitokat és a mi szolgáltatásunkat fogjátok használni, hogy emlékeiteket biztonságban tudjátok.